Actuando en el Templo de Vesta. Teatro social. Teatro de lxs oprimidxs. Teatro foro.

VestaCorintoEl seu treball amb grups de dones i homes de diferents pobles d’Andalusia, amb les obres de teatre fòrum “La Casadita”, “Naranja a Medias: El AMOR nace o se hace”, i l’espectacle de teatre gestual “AMOR”

, atorguen un bagatge inqüestionable que, enllaçat a la seva formació com a Sociòloga, amb postgrau en Antropologia Social i Especialitzada en Teatre Social i Gènere, constitueix una base sòlida, teòrica i pràctica, sobre la qual construir la seva proposta.

El llibre parteix de tres motivacions. Una motivació divulgativa: donar a conèixer el teatre social i de les oprimides. Una motivació tècnica: oferir informació útil per clarificar la teoria, la metodologia i la pràctica, que pugui servir com acompanyament en processos formatius o d’intervenció. I una motivació política: fer valdre la complexitat i la riquesa del teatre social, en un intent de contribuir a l’empoderament com a treballadors i treballadores en un moment de marcada professionalització, així com la responsabilització sobre l’ús de les metodologies del teatre social i del treball amb grups.

468

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *