Un any més, i ja en van quatre, Sabadell acollirà la Fira del Llibre feminista. Aquesta iniciativa dels Col·lectius que formen part del Moviment Popular de Sabadell (Endavant (OSAN), Arran, Justa Revolta i Can Capablanca), Les Bruixes del Nord i la Xarxa d’economia solidària de Sabadell, tindrà lloc el proper dia 9 de març a partir de les 11 del matí a l’espai de la Plaça Doctor Robert.

Enguany la temàtica serà la lluita del feminisme, contra el feixisme. En un moment en que el feixisme avança arreu del planeta de la mà dels Trump, Bolsonaro, Salvini, Casado i Abascal, la fira ret un homenatge a les que, des del feminisme, combaten frontalment i sense matisos aquestes polítiques. Sota el lema “1939-2019 seguim plantant cara al feixisme. No passaran!” enguany la Fira presenta un seguit d’activitats marcades per el record a les lluitadores antifeixistes i a la presa de consciència que avui més que mai, cal seguir pantant-li cara.

Les activitats, que es presentaran aquest proper dissabte 23 de febrer a partir de les 19h a Can Capablanca, tenen un clar caràcter intergeneracional, convidant a petites i grans a participar de les activitats de la Fira.