Més d’un centenar de persones van participar el passat 23 de febrer de la presentació de la IV Fira del Llibre feminista de Sabadell. L’acte, que va comptar amb l’actuació d’Anna Polo i la presentació del llibre “Ser mujer negra en España” de Desirée Bela-Lobedde, va aplegar més d’un centenar de persones. Després de la presentació les assistents van poder gaudir de l’actuació de purple rockets collective .

La Fira va sorgir ara fa quatre anys com una iniciativa cultural d’algunes entitats de la ciutat com Bruixes del Nord, la Xarxa d’Economia Social i el Moviment Popular de Sabadell. En la presentació d’aquesta edició es va deixar clara la voluntat de consolidar l’espai amb activitats per a totes les edats, intercalant des de conta contes infantils, presentacions de llibres, taules rodones i rutes històriques.

La Fira comptarà un any més amb una actuació de les Bruixes de Nord per tancar la jornada, i pretén repetir l’èxit d’assistència de l’any passat i consolidar-se com la fira literària de caràcter feminista més gran dels Països Catalans.