Col·lectiu Bauma

El Col·lectiu Bauma és una eina d’autogestió i autonomia en la producció i difusió de continguts.      La nostra proposta és compartir, des d’allò que fem amb les nostres pròpies mans, de manera curosa i artesanal, les lluites, somnis i experiències que envolten el nostre dia a dia.

   Un col·lectiu de cinc persones de disciplines i sensibilitats diferents que volem ser un viver de projectes que dóna suport a continguts amb voluntat d’abastir la societat de materials i recursos teòrics, culturals, literaris i artístics en un format artesanal, cuinat a foc lent i amb les nostres mans. És també un projecte d’autoocupació que ens ha de mermetre reformular el concepte de treball, que vol ajudar a tots els projectes que caminen cap a l’autonomia a poder presentar i compartir les seves experiències.

   Així, oferim serveis d’edició, correcció i traducció; de disseny i maquetació; d’enquadernació artesanal; d’il·lustració; de serigrafia; i tot el que se’ns vagi acudint que ens permeti fer arribar més i millor el món nou que portem dins.