Raig verd edicions

Per què?raigverd-300x100

Des de l’inici d’aquest projecte ens hem preguntat per què volem editar llibres. La resposta és donar més espai a obres inquisitives, compromeses, valentes, inconformistes i exigents a les llibreries i a les biblioteques. Ens agradaria que els nostres llibres col·laboressin a formar una societat on cada vegada hi hagi més persones interessades en ser actors i no només espectadors del seu temps.

 

El nostre projecte té dos objectius

El primer és aconseguir que autors i lectors arribin a trobar-se a través dels nostres llibres. El nostre compromís amb els autors és fer arribar la seva veu al major nombre de persones possibles, principalment a aquelles més interessades en el tipus d’obra que proposen. El nostre compromís amb els lectors «exigents» és oferir-los una selecció d’obres de qualitat, que els facin gaudir, els produeixin cert pessigolleig intel·lectual i els deixin aquesta petjada interior que deixen les millors lectures.

La segona tasca, complexa però igual d’important, és fomentar l’hàbit de la lectura. Potser la nostra dimensió no ens permeti grans fetes però col·laborant amb llibreries i biblioteques l’èxit estarà en cada nou lector que descobreixi el plaer i la riquesa que pot proporcionar un llibre.