Aquest any ens hem decidit per treballar conjuntament amb les llibreries de la nostra ciutat. Sabem que els temps de crisi en els que vivim afecten a molta gent i les llibreries no en són una excepció. Busca els teus llibres a les llibreries de la nostra ciutat, no ens grans plataformes de venta online.

Durant el mes de març podràs trobar recomanacions de llibres feministes en les llibreries que col·laboren en la fira.

LLIBRERIA RUTÉS

Som una llibreria familiar amb més de 38 anys al servei dels nostres veïns. A llibreria Rutés hi trobaràs gairebé de tot, tenim diaris, revistes, material d’oficina i escolar, articles de regal, llibres de text i de lectura tant d’adults com infantils, servei d’impressions, Loto Catalunya. I si alguna cosa no la tenim us la portem en poc temps. 

Fem servei a domicili, tant a empreses com a particulars.

RE-READ

A Re-Read Sabadell podrà trobar llibres de segona mà en perfecte estat. També vendre els teus. Perquè sempre hi ha llibres llegits i llibres per llegir. Per això Re-comprem i Re-venem perquè mai et quedis sense cap dels dos.

Xarxes:

Facebook: ReReadSabadellCentre

Instagram: @reread_sabadell

 

LLIBRE SOLIDARI

L’Associació Llibre Solidari, és una Associació que porta a Sabadell quasi 8 anys que ens dediquem a la venda de llibres de segona mà, prèviament donats per particulars, empreses o altres associacions, i venem aquests llibres a preus d’1 a 3 €. Amb la venda d’aquests llibres un cop pagats els lloguers de les botigues ajudem a famílies que ho necessiten que ens venen enviades a través de Serveis Socials. Majoritàriament toquem 5 diferents tipus d’ajudes com són -Solitud de gent gran – Violència de gènere – Desnonaments – Atur de llarga durada – Addiccions.

Xarxes:

Instagram: @llibresolidari.sabadell

Facebook: Associació Llibre Solidari Sabadell

LLIBRERIA MACONDO

Petita llibreria al centre de Sabadell on trobareu la Tefi i l’Anna, apassionades dels llibres i contes. Ara per ara disposem de dos clubs de lectura “El club de la Tribu feminista” i el d’adults. Des de el nostre petit cau ens agrada poder donar veu i visualitzar moviments reivindicatius i fer activitats tant per grans com per petits.

Xarxes:

Instagram: @llibreria_macondo

Twitter: @llibrer_macondo

Facebook: Llibreria Macondo