La Fira és un espai d’intercanvi d’idees, un espai on feminisme, antifeixisme, alliberament nacional, lluita de classes… i l’incontable nombre de lluites que s’interrelacionen en el nostre dia a dia s’obren a la ciutat i tracen aliances.

El feminisme de classe és la clau sobre la qual gira la fira. Difondre’n textos, reflexionar-hi, donar-lo a conèixer, o simplement posar-lo en pràctica en la producció cultural, són els eixos d’aquesta fira.

Teixir xarxa, generar aliances entorn a l’articulació del feminisme de classe i la difusió del seu pensament, és, ha estat i serà un dels elements claus de la fira, un espai on totes ens sentim còmodes per emprendre juntes les lluites compartides.

Bruixes del Nord, va nàixer espontàniament a partir d’un grup de dones que formaven part de les Associacions de veïns de Torreguitart i Ca N’Oriach i que sempre s’havien mogut entre els Diables de Can Deu i el Drac de Sabadell. Amb la intenció de crear una versió femenina dels diables, i amb la decidida determinació d’impulsar esdeveniments de caire solidari per causes justes i de participar i formar part de l’ampli ventall d’activitats culturals de la ciutat, van ser les pioneres a Catalunya en crear un grup de correfoc, exclusivament per dones; amb molta il·lusió i ganes d’oferir grans espectacles de foc.

Som la coordinadora de l’Esquerra Independentista de Sabadell. Treballem dia a dia per aconseguir una ciutat i uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes. Estem formats per ARRAN Sabadell, Casal Independentista i Popular Can Capablanca, Endavant OSAN Sabadell, Justa Revolta i la Coordinadora Obrera i Sindical (COS).