La fira

La fira

Enguany la Fira del Llibre Feminista de Sabadell viurà la seva segona edició. En la primera, celebrada el 2016 i organitzada pel Moviment Popular de Sabadell, va servir per assentar les bases d’aquest projecte que ha nascut per esdevenir  un espai d’autoorganització de les dones i els moviments feministes. La fira serveix de punt de trobada de les editorials que treballen a la zona per difondre recursos i materials bibliogràfics, creats per dones o de temàtica feminista que promoguin la igualtat i l’apoderament femení.

En aquesta edició, que celebrarem el proper dia 11 de març a la Plaça del Doctor Rober de Sabadell, comptarem amb més de 10 editorials i una desena d’activitats. Enguany la fira estarà coorganitzada pel Moviment Popular de Sabadell, la Xarxa d’Economia Solidària de Sabadell i les Bruixes del Nord. Durant tot el dissabte, tindran lloc diferents debats, xerrades, presentacions de llibres i activitats poètiques complementàries que estimularan l’intercanvi d’idees i reflexions entorn el feminisme i la problemàtica social de l’ofensiva patriarcal.

Les activitats tindran lloc al carrer perquè és necessari que les classes populars recuperem l’espai públic com a centre de la nostra activitat política i reivindicativa. Perquè el carrer és l’espai de socialització i comunicació, i perquè és un espai negat a les dones en tant que és escenari de contínues agressions sexistes.