Voliana Edicions

Voliana Edicions neix a Argentona (Maresme) l’estiu del 2010 amb la voluntat de contribuir a la normalització de la llengua i la cultura catalanes.

Volem impulsar d’entrada, una col.lecció d’assaig “Entrevol” que aculli les reflexions més lliures que siguin eines per entendre la realitat i per mirar de transformar-la en sentit positiu. Una col·lecció de narrativa de ficció “Voliac” amb novel.les, narracions, o reculls de contes originals en català. Dins la col·lecció “Voliac” també hi trobareu la subcol·lecció “Retorn al sol” centrada en la literatura especulativa i la ciència-ficció. Voliac Poesia inclou excel·lents reculls de poesia.

L’any 2015 iniciem una nova col·lecció Brots, pensada per a nous autors.

Finalment, “Memòria” inclourà els llibres centrats més clarament en el passat històric de la nostra gent.

També voldríem proposar llibres editats principalment al llarg del segle XX i que no han estat reeditats (i per tant, gairebé inèdits per al públic jove o no tan jove), objectes gairebé d’antiquari però que conserven el valor, la bellesa i la força dels escrits fets amb profunditat, veritat, permanència i elegància; o llibres per encàrrec, de mèrit i de tiratge reduït que sense aquest suport no veurien mai la llum.

www.voliana.cat